zingen

van klankbeweging naar innerlijke rust

Zingen is van iedereen!

Zingen is onze eerste taal: een natuurlijke levensbehoefte. Kinderen ‘zingen’ al brabbelend,
nog voordat ze praten. Zingen is van iedereen!

 

Plezier en ontspanning staan voorop

Misschien ben je het verleerd. De stem van ieder mens is uniek. Je bent welkom om te komen ervaren hoe helend en bevrijdend het is om je stem spontaan en vrij te laten klinken. We beginnen met opwarmoefeningen voor stem en lichaam en vanuit het neuriën bouwen we het zingen op. Met een-voudige zangoefeningen laten we onze stem klinken, alles mag er zijn.

 

Plezier en ontspanning staan voorop. We leren vertrouwen om op gehoor en uit het hoofd te zingen. Zo brengen we gevoel tot uitdrukking in eenvoudige liederen uit verschillende culturen en tradities. Diverse instrumenten, van lier tot indianentrommel, begeleiden de zang.

Zing je mee?

Ben je benieuwd naar jouw eigen klank? Kom dan meezingen. Je kunt je inschrijven voor een serie avonden of een enkele avond bezoeken.
Zangexpressie geef ik elke twee weken, het jaar rond. Binnenkomen vanaf 19.15 uur voor een kopje thee. Aanvang om 19.30 uur, afsluiting rond 21.00 uur.

 

De kosten zijn 15 euro per avond, waarvan 1 euro wordt gedoneerd aan Musicians without Borders voor muziekprojecten voor verzoening en traumaverwerking.

Kijk voor de actuele data in de agenda.

Of wilt u op de hoogte bijven, schrijf u dan in

voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

Tarieven 2021

Zangexpressie:

  • per keer € 15
  • zangkaart (6 strippen): € 87,50

Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

 

 

 

 

de lierelei

Mariëtte Burm | Klimopzoom 55, 2353 RG Leiderdorp

m 06 22 69 54 19 | info@delierelei.nl

KvK 62586246