lierlessen

van klankbeweging naar innerlijke rust

Lierlessen om stil van te worden

De unieke, open en ruimtelijke klank van de lier raakt de innerlijke snaar van mensen. Lierspel brengt mensen vaak helemaal stil, zo mooi vinden ze het.

 

Nieuw instrument met een oude naam

De lier is een nieuw instrument met een oude naam. Het staat op schoot en laat zich met de vingers bespelen. Van de zachte klanken gaat een grote rust uit. De tonen klinken lang door en al snel speel je eenvoudige melodieën en improvisaties. De lier is heel geschikt om jezelf te begeleiden bij het zingen, maar is ook een echt groepsinstrument.

 

Instrument met een ziel

Elke lier wordt door mensenhanden gemaakt in sociaal-therapeutische werkplaatsen. De houtsoort en bouwwijze geven elke lier een instrumentale ziel. Voor iedereen is er een passend instrument: het klokkenliertje voor zwangeren, het engelenliertje voor peuters en kleuters, de kinderlier voor kinderen vanaf 6 jaar, voor grotere kinderen de sopraanlier van klein formaat tot sololier voor volwassenen.

Lierlessen

Ben je op zoek naar rustmomenten voor jezelf, kom dan kennismaken met de verstillende klanken van de lier in een proefles. Lessen geef ik individueel in blokken van 6 lessen. Na de introductiecursus kun je individueel verder lessen volgen en/of je aansluiten bij een samenspelgroep.

 

Kijk voor de actuele data in onze agenda.

Of wilt u op de hoogte bijven, schrijf u dan in

voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

Tarieven 2021

Lierlessen:

  • proefles € 40
  • Introductiecursus (6 lessen) € 132,50
  • vervolgcursus (6 lessen) € 170,50

 

Deelname liergroep:

  • kosten afhankelijk van de grootte van de groep

Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

 

 

 

 

de lierelei

Mariëtte Burm | Klimopzoom 55, 2353 RG Leiderdorp

m 06 22 69 54 19 | info@delierelei.nl

KvK 62586246